Окончателно сбогуване с президентския пост за Байдън! Синът на президента

...
 
Окончателно сбогуване с президентския пост за Байдън! Синът на президента
Коментари Харесай

Сбогом Вашингтон! Семейство Байдън аут от Белия дом след присъдата на Хънтър!

 

Окончателно прощаване с президентския пост за Байдън! Синът на президента Хънтър Байдън бе приет за отговорен по всички обвинявания, а присъдата му е затвор за осъществените закононарушения. Новината провокира същинска нервност, а президентът направи изказване в пресата, в което дръзна да го пази сина си. " Миналата седмица признах, че с изключение на президент, аз съм и татко. Затова ще кажа, че аз и Джил обичаме сина си и се гордеем с индивида, в който се трансформира през днешния ден. Затова постоянно ще бъдем до Хънтър и с нашата обич и поддръжка. Нищо в никакъв случай няма да промени това. ", съобщи още Байдън.

Президентът обществено отбрани сина си, само че демократите не му простиха този акт. Престъпленията на Хънтър Байдън и дейностите му по време на ръководството на татко му, както и преди този момент провокираха сериозна дискусия, до каква степен сегашния претендент на партията е подобаващ представител пред обществото. Самият Байдън показва доста пъти извънредно държание пред камерите и провокира клюки за здравословни проблеми, деменция, даже замяна на идентичност. А дейностите му при разнообразни интернационалните рецесии също наподобяват странни.

Така или другояче, за близо 90-годишния държавен глава, обстановката със сина му е късмет да излезе от Белия дом, губейки почтено. Защото да бъде надвит от наказания Тръмп, в случай, че наподобява безупречния избор, би било прекомерно огромен удар за последователите му...
э

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР